Mirëqenie

10 pyetje flirtuese për t’i bërë atij gjatë takimeve të para

 Ti po flet me dikë, bisedat ecin dhe e ndjen veten gjithmonë e më mirë, por ka vetëm diçka! Ti do të dish nëse edhe pala tjetër është në të njëjtën linjë me ty! Nuk ka rëndësi nëse keni dal në një takim apo u rastisët në rrugë, shfrytëzoje mundësinë për të bërë një komunikim pikant, flirtues që do të të japë ca përgjigje të mira në fund të ditës. Nga t’ja fillosh? Nga pyetjet më poshtë!

1.

Si do ta imagjinoje takimin tonë të parë?

2.

Çfarë duhet të ketë dikush për të dalë në një takim të dytë me ty?

3.

Çfarë të tërhoqi fillimisht tek unë? Ç’vure re?

4.

Ku të pëlqen zakonisht të të prekin.

*Shënim: Këtë ruaje kur biseda të jetë nxehur paksa.

5.

Nëse do të duhej të përdorje emrin e një filmi për të përshkruar mënyrën se si puth, cili do të ishte?

6.

Çfarë mendon t’i për një grua nëse është ajo që hedh hapin e parë?

7.

Si ka mundësi që je ende single?

8.

Me çfarë je fiksuar gjatë këtyre ditëve?

9.

Si të thotë zakonisht dikush që të ka qejf?

10.

Do të doje të vije nga unë sot për një kafe?  (Le ta kuptojë si të dojë!) (An.)

Related