Mirëqenie

7 trendet e preferuara të vajzave kaliforniane dhe franceze këtë vjeshtë

Stili kalifornian njihet për zgjedhjet e rastësishme, ndërkohë që ai francez ka një qasje më elegante. Disa nga trendet e vjeshtës për të cilat bien dakord vajzat franceze dhe ato kaliforniane janë xhaketat e lëkurës, pantallonat xhins me prerje të drejtë, trikot etj. Hidhuni një sy trendeve dhe frymëzohuni nga stili i tyre.

Xhaketat lëkurë

Si franceze:

Vjeshtë: 7 trendet e preferuara të vajzave kaliforniane dhe franceze

Si kaliforniane:

Vjeshtë: 7 trendet e preferuara të vajzave kaliforniane dhe franceze

Fustanet e thurur

Si franceze:

Vjeshtë: 7 trendet e preferuara të vajzave kaliforniane dhe franceze

Si kaliforniane:

Vjeshtë: 7 trendet e preferuara të vajzave kaliforniane dhe franceze

Pantallonat xhins me prerje të drejtë

Si franceze:

Vjeshtë: 7 trendet e preferuara të vajzave kaliforniane dhe franceze

Si kaliforniane:

Vjeshtë: 7 trendet e preferuara të vajzave kaliforniane dhe franceze

Xhaketat me kuadratë

Si franceze:

Vjeshtë: 7 trendet e preferuara të vajzave kaliforniane dhe franceze

Si kaliforniane:

Vjeshtë: 7 trendet e preferuara të vajzave kaliforniane dhe franceze

Pantallonat e gjera

Si franceze:

Vjeshtë: 7 trendet e preferuara të vajzave kaliforniane dhe franceze

Si kaliforniane:

Vjeshtë: 7 trendet e preferuara të vajzave kaliforniane dhe franceze

Pardesytë

Si franceze:

Vjeshtë: 7 trendet e preferuara të vajzave kaliforniane dhe franceze

Si kaliforniane:

Vjeshtë: 7 trendet e preferuara të vajzave kaliforniane dhe franceze

Trikot

Si franceze:

Vjeshtë: 7 trendet e preferuara të vajzave kaliforniane dhe franceze

Si kaliforniane:

Vjeshtë: 7 trendet e preferuara të vajzave kaliforniane dhe franceze

Related