Muzikë

David Guetta ribashkohet me Sia për “Let’s Love” (audio)

Bashkëpunëtorët, David Guetta dhe Sia, janë ribashkuar për të lansuar këngën “Let’s Love”.

Kjo nuk është hera e parë që dyshja ka bashkëpunuar. Ata kanë disa bashkëpunime, duke përfshirë edhe: “Titanium,” “Wild One Two,” “She Wolf (Falling to Pieces),” “The Whisperer,” “Bang My Head,” “Helium,” “Flames” dhe “Light Headed.”

Këngën “Let’s Love” mund ta dëgjoni në vijim.

 

Related