Film/Serial

Publikohet traileri i filmit ‘Batman’ (video)

Së fundmi është publikuar traileri i filmit  The Batman.

The Batman”, regjisori i të cilit është Matt Reeves,do të lansohet në vitin 2021 dhe në rol kryesor është aktori Robert Pattinson.“Ne do ta shohim Batmanin të rritet e të bëjë gabime”, tha Reeves gjatë panelit. “Ne gjithashtu duhet ta shohim atë si detektivin më të madh në botë”, shtoi ai teksa bën sqarimin e filmit.Në role të tjera do të jenë , Zoe Kravitz do të luajë Catwoman, John Turturro si Carmine Falcone, Andy Serkis si Alfred Pennyworth, Paul Dano si Riddler dhe Jeffrey Wright si Komisioner Gordon.Kasti përfshin gjithashtu Colin Farrell si Penguin, Peter Sarsgaard si avokat i rrethit Gotham Gil Colson dhe Jayme Lawson si Bella Real. (L)

Related