Mirëqenie

Këto janë xhinset e kësaj vjeshte për meshkuj!

E teksa prej dekadash, xhinsi qëndron kryelartë në fron si një veshje shumë përdorimshme, krijuesit e stilit sugjerojnë që për të paktën këtë vjeshtë, është radha e meshkujve që të guxojnë, pasi nuk bëhet fjalë thjesht dhe vetëm për pantallonat, por këtë sezon e gjithë veshja do të jetë prej xhinsi.

Me thekë, gurë, e printe të guximshëm, veshja prej xhinsi e burrit të këtij sezoni do të çojë modën në një tjetër nivel.

    

Related