Muzikë

Fiona Apple do të performojë në festivalin e New York-ut

Fiona Apple do të performojë dhe do të flas në New York Festival, i cili do të mbahet këtë muaj.
Përveç performancës, ajo do të intervistohet nga Emily Nussbaum, e cila shkroi profilin e këngëtares, në fillim të këtij viti.
Festivali do të mbahet virtualisht dhe mund ta ndiqni në ueb-faqen zyrtare të New York-ut.
Apple do të performojë më 10 tetor, duke filluar nga ora 20 (ET).
Biletat dhe më shumë detaje rreth kësaj ngjarje, mund t’i gjeni duke klikuar këtu.

 

Related