Film/Serial

Publikohet dokumentari më i ri “The 9 Lives of Ozzy Osbourne” (video)

Sot, është publikuar filmi dokumentar për Ozzy Osbourne. Biografia “The Nine Lives of Ozzy Osbourne” është kronikë e jetës dhe karrirës së ikonës së heavy-metal-it.

Për jetën e princit të errësirës, në filmin biografik, do të flasin: bashkëshortja e Ozzy-t, Sharon Osbourne, Rick Rubin, Ice-T, Marilyn Manson, Rob Zombie, Jonathan Davis dhe Post Malone, me të cilin Ozzy ka lansuar single.

Ndryshe, Ozzy Osbourne në shkurt ka publikuar albumin e tij të dymbëdhjetë, “Oridnary Man”.

Related